Trends

(P) Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar, aliatul tău în lupta cu stresul și oboseala

Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar, aliatul tău în lupta cu stresul și oboseala

Avem nevoie de un corp sănătos, dotat cu resurse nutritive suficiente pentru a avea forța necesară de a face față stresului și oboselii.

Suplimentul alimentar Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar are o formulă specială care oferă corpului cantitatea necesară de magneziu și vitamina B6, fiind un aliat de încredere în lupta cu stresul și oboseala.

Magneziul contribuie la reglarea simptomelor asociate stresului, conduce la producerea constantă a energiei în corp și ajută la reducerea oboselii. Vitamina B6 ajută la corectarea echilibrului electrolitic în corp, asigurând energia corespunzătoare. Suplimentul alimentar Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar este de asemenea important pentru reglarea contracției musculare prin reducerea crampelor, contribuind la funcționarea adecvată a tuturor mușchilor. Un alt beneficiu al suplimentului alimentar este că ajută la reducerea simptomelor premenstruale cum ar fi durerea de cap, de spate, crampe, devenind astfel un supliment important pentru corpul feminin.

Solgar se numără printre liderii mondiali ai industriei suplimentelor alimentare și oferă o gamă largă de produse din ingrediente naturale, fără conservanți, coloranți sau arome artificiale.

***

Produs și ambalat din SUA – importat din Marea Britanie

Distribuit de ΙSOPLUS Romania

Află mai multe de pe site-ul www.healthyme.ro și urmărește pagina de Facebook www.facebook.com/solgar.romania

ISO PLUS distribuie Solgar în următoarele puncte de vânzare: http://www.healthyme.ro/el/shops

Suplimentele alimentare nu ar trebui să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

3 comentarii

  • De ce să iei Magneziu cu b6 cand nu ai nevoie in organism. iei vitamine aiurea, faci litiaza. Dar asa, de ce sa le luam ca sa facem si mai rau facem! Companiile farmaceutice trebuie sa castige, nu sa piarda, ca altfel de ce ar mai vinde pe piata? Daca nu te mai imbolnavesti nu mai iei medicamente si nu mai vand aia nimic. Nu mai scrieti aiurea sa ia lumea suplimente!!!!

Alătură-te discuției :)