5 produse obligatorii în trusa de machiaj

5 produse obligatorii în trusa de machiaj

O trusă de machiaj completă nu există pentru simplul motiv că întotdeauna vei mai găsi încă un ruj sau un fard de obraz numai bun de achiziționat.

Totuși, sunt câteva produse care se regăsesc obligatoriu în orice trusă de machiaj. Iată care sunt acestea:

1 Comment

  • Cel mai bun produs dintr-o trusă este concealerul. Fara anticearcan nu arata bine nimeni. Si un gloss natural sau colorat.

  • Cea mai bună este crema Nivea! Am încercat foooarte multe creme, chiar și mai scumpe și întotdeauna mi-am dat seama că cea mai bună cremă este Nivea fie că este vorba de cea cu coenzima Q10 sau BB cream care este absolut suuuperbă, îți face pielea catifelată. Iar ca ruj, cele mai bune sunt cele de la L’Oreal. Au atât de multe nuanțe încât e imposibil să nu gasești ceva care sa se potriveasca la orice machiaj. Ca și contour kit este o paletă super tare de la Anastasia Beverly Hills care are 6 nuanțe, foarte pigmentate, ușor de blenduit și chiar se vede foarte bine pe față. Un rimel foarte bun pe care l-am folosit este de la Clarins Wonder Perfect Mascara care îți face niste gene super mari, rezista toată ziua, nu pică, nu le lipeste, foarte bun. Farduri de obraz pe care le folosesc și care chiar sunt bune sunt cele de la Benefit si Too Faced pentru ca au nuanțe foarte frumoase, bine pigmentate și unele au și iluminator. A, și de la Benefit este și fardul de sprâncene Ka-brow Cream Gel Brow, eu folosesc în nuanța 4.5, este super, super bun, are pensula încorporata, se aplica foarte usor, practic și arată foarte natural.